Hodnocení obchodu

5,0 305 hodnocení
5
304x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucie | 8.7.2020
Milé a rychlé jednání, fajn možnosti vyzvednutí zásilky mimo poštu, krásně zabalené. Produkty budu teprve zkoušet, ale už se moc těším :) Díky!
MH Avatar autora Monika Hronová | 30.6.2020
nakupuji opakovaně, moc velká spokojenost, díky že prodáváte takto kvalitní produkty !
NV Avatar autora Nikol Vydrová | 29.6.2020
Velká spokojenost s obchůdkem - rychlé dodání, skvělá komunikace. Koupila jsem opunciový a arganový olej, musím říct, že kvalita je výborná, měla jsem argan i od jiných značek a tento opravdu vede :-)) Moc děkuji a objednám určitě i příště:-)
PT Avatar autora Pavla Theuerová | 26.6.2020
S tímto obchůdkem jsem moc spokojená. Skvělé a rychlé dodání, krásné voňavé balení s plátky růží a ještě dáreček k tomu. Olejíčky jsou parádní, zatím jsem měla argan, opuncii, růžový argan a teď padme. Nemůžu říct, který je nejlepší, protože moje pleť je spokojená po všech :-).
AM Avatar autora Anna Maroušková | 21.6.2020
Moc dekuji za mile prekvapeni! Objednavala jsem poprve, jen malou opuncii. V balicku jsem ale nasla i susene platky ruze a kousicek nejakeho masla :)
Avatar autora Veronika Šimkova | 21.6.2020
Ano velmi, doporucuji, nevahejte, kvalita zarucena!
RW Avatar autora Radka Wlotzko | 21.6.2020
Vše bylo v pořádku, rychlé dodání zboží. K objednávce jsem obdržela malý dárek. Děkuji. Určitě objednám znovu.
JP Avatar autora Josefova Pepka | 20.6.2020
????????????
EP Avatar autora Eva Perglerova | 19.6.2020
Ano jsem moc spokojená až Olejníček dojde opět objednám
K Avatar autora Katka | 17.6.2020
S produktem jsem velmi spokojená, v nejbližších dnes objednávám další :)
T Avatar autora Tina | 16.6.2020
Arganovy olej je neskutocny.Fakt som este nezazila tak dokonaly pocit na pleti :) Dakujem za skvely darcek aj ked neviem co to je...tipujem bambucke maslo?
IK Avatar autora Ivana Kotvová (Administrátor) 16.6.2020
Tinko, děkuji moc za krásné hodnocení. :-) Dáreček je z kakaa a info k němu mělo dorazit v mailu, stalo se tak? :-)
Avatar autora Drahomíra Šloufová | 12.6.2020
Velmi spokojená. Rychlé dodání, skvělé produkty. Moc děkuji za milý dárek. Padme má nádhernou lahvičku doplněnou pipetou. Pro použití velmi jednoduché a praktické.
SS Avatar autora Soňa Stanzelová | 10.6.2020
Spokojenost, oleje jedině odsud :-) Děkuji za dárek ❤️
JR Avatar autora Jana Rinková | 10.6.2020
Skvělý obchůdek, úžasný přístup ze strany e-shopu... S produktama jsem naprosto spokojená..
EJ Avatar autora Eva Jelínková | 8.6.2020
Výborné produkty ,objednala jsem již po několikáté.
BF Avatar autora Berta Fantová | 30.5.2020
Objednávala jsem poprvé a jsem moc spokojená,dekuji za dáreček(doufám ze to je mýdlo).Kvítky růží jsem použila jako dekoraci do skleněného svícínku k čajové svíček,takze vše využito:-)
JS Avatar autora Jarmila Svobodova | 29.5.2020
Vyborne. Dekuji. Oleje znam a miluji
MP Avatar autora Michaela Pelzová | 29.5.2020
Vše vždy v pořádku, doporučuji!!!! :)
AR Avatar autora Alena Rybovičová | 27.5.2020
Spokojenost, hlavně jsem ocenila, že se opravdu můžete obrátit s různými (mnohdy určitě opakujicími se dotazy :) ) Potěšil mě i dárek a lístky růže, které provonily celý balíček.
BV Avatar autora Barbara Večeřová | 27.5.2020
S obchůdkem jsem vždy moc spokojená. Tyto kvalitní přírodní produkty miluju, pleť si po nich lebedí. A do našeho non toxic domova je to volba č. 1.