Hodnocení obchodu

5,0 885 hodnocení
5
884x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Ilona Štěpánková | 15.2.2024
Obchudek jsem objevila víceméně náhodou. Vše dorazilo v pořádku a velice rychle. Takže teď zkouším vzorky olejicku a už se těším na další nakup.
PJ Avatar autora Petra Ježková | 12.2.2024
Naprostá spokojenost. Bleskové dodání, perfektní komunikace
SS Avatar autora Sarka Simicova | 7.2.2024
Velká spokojenost👍rychle doruceni
B Avatar autora Blanka | 5.2.2024
Nákup v obchodě je skvělý zážitek. Rychlé doručení, kvalitní zboží, krásně zabalené, nějaký dáreček k tomu ... to už občas dostanete i v jiném dobrém obchodě. Ale ten přístup a komunikace je tady jedinečná. Takhle nějak si představuju rozmazlování. Já už jinde nakupovat nebudu. :-)
IK Avatar autora Ivana Kotvová (Administrátor) 5.2.2024
Blani děkujeme 🩵
JK Avatar autora Jaroslava Kutová | 5.2.2024
Obchod je úžasný. Objednávka dorazila velmi brzy a krásně zabalená. Produkty, které jsem koupila naprosto miluju a už pokukuji i po dalších :)
IK Avatar autora Ivana Kotvová (Administrátor) 5.2.2024
Jaru to je krásné, děkujeme 🩵
ŠB Avatar autora Šárka Buriánová | 31.1.2024
Maroko v batohu doporučuji, kudy chodím :-) Moc se mi líbí přístup a komunikace paní majitelky, krásně zabalený balíček a samozřejmě především objednané produkty jsou úžasné a voňavé. Určitě si nakoupím další a další a další olejíčky...jsem ztracená, stejně jako paní Eva v předešlé recenzi :-)
IK Avatar autora Ivana Kotvová (Administrátor) 2.2.2024
Díky Šárko 😘
E Avatar autora Eva | 28.1.2024
Tak krásně zabalený balíček jsem snad ještě nikdy neobdržela.Původně jsem chtěla být minimalistka s tím, že si vyberu dva olejičky a u těch zůstanu, ale asi to nevyjde.Jsem ztracena,budu chtít vyzkoušet všechno😁
E Avatar autora Eva | 20.1.2024
Udělala jsem první nákup a jsem opravdu nadšená. Zboží přišlo rychle a krásně zabalené s okvětními lístky a kusem marockých novin, které přidali na autentičnosti. Výrobky skvělé a čistě přírodní. Už vím, kde budu nakupovat příště. Děkuji
M Avatar autora Miroslava | 16.1.2024
Naprostá spokojenost, rychlé dodaní a kvalitní olejíčky. Jsem ráda, že jsem na tuhle stránku narazila. ☺️
ZB Avatar autora Zuzana Beňáková | 16.1.2024
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ŽG Avatar autora Žaneta Gunzlová | 16.1.2024
Spokojenost určitě ještě objednám
LG Avatar autora Lenka Grafová | 11.1.2024
Rychlé doručení, kvalitní výrobky - pleťové oleje a bambucké másla - naprostá dokonalost.
KS Avatar autora Kateřina Soldánová | 3.1.2024
Nakupuji po několikáté, vše je vždy perfektní.
MK Avatar autora Marie Krauskopfová | 2.1.2024
Velice kvalitní produkty.
J Avatar autora Jarka | 31.12.2023
Spokojenost,budu kupovat dál ..
ŠM Avatar autora Špirková Markéta | 30.12.2023
Široký výběr, skvělá rychlost dodání a úžasná kvalita olejíčků 🤩
JP Avatar autora Jana Pánková | 27.12.2023
Ahoj, rychlost dodání je perfektní. Chrpová voda je jedinečná. Kyselina hyaluronová je geniální. Děkuji, že jste. Jana
LC Avatar autora Libuše Chmelíková | 26.12.2023
Miluji tento obchůdek a nakupuji pravidelně😉
EV Avatar autora Eva Vojtanova | 26.12.2023
Ano, super.
JD Avatar autora Jana Dolejšová | 26.12.2023
Spokojenost