Objednáte-li si marokánek k ambasadorkám a na odběrné místo, vyrazí na svou cestu na začátku srpna.

Hodnocení obchodu

5,0 201 hodnocení
5
200x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
EP Avatar autora | 13.9.2019
Kvalita zboží i komunikace naprosto bez chybičky :)
TH Avatar autora | 31.8.2019
Maximální spokojenost, oleje i odličovací tamponky jsou top!
DR Avatar autora | 30.8.2019
Jsem velmi spokojena, opu+argan odsud používám už delší dobu. Teď už čekám jen na růžový argan a hydroláty :-)
IJ Avatar autora | 30.8.2019
Jsem velmi spokojena , objednavam podruhe a urcite ne naposledy :-)
ŽR Avatar autora | 26.8.2019
S komunikací jsem spokojená, oleje jsem zatím nevyzkousela, takže nemůžu hodnotit.
MK Avatar autora | 25.8.2019
S komunikací a dodáním jsem spokojena...oleje mám pouze pár dní, takže zatím nemohu hodnotit.
Avatar autora | 25.8.2019
Rychlost vyřízení, hezké balení ☺️. Opunciový olej jsem dostala v březnu k narozeninám od dcery. Je výborný, objednala jsem si znovu.
EM Avatar autora | 24.8.2019
Rychlost vyřízení objednávky i estetické dodání uvnitř balíčku bylo fascinující :)
IJ Avatar autora | 15.8.2019
Jsem spokojena nadmíru :-) Nikdy má pleť nevypadala lépe a Ivančiny rady a tipy vč.zákaznického servisu jsou na jedničku.
PP Avatar autora | 15.8.2019
Vřele doporučuji, mám od Maroko v batohu několik olejů na pleť (argan, opuncie, růžový argan, jojoba) a musím říct, že nic lepšího jsem nezažila. Zklidňují pleť, vyhlazují, ošetřují, zaznamenala jsem i zlepšení stavu nehtů. Bála jsem se přílišného maštění pleti, ale to se vůbec neděje! V mých 35 letech a po dvou dětech mi nikdo nehádá ani jedno dítě ani můj věk. Některé oleje dokonce začal používat i můj muž, který jinak žádnou péči o pleť nepoužíval a ve sprše si vystačil s jedním produktem:) Za mě doporučuji a těším se na rozšíření sortimentu o hydroláty - květinové vody na ošetření pleti před aplikací oleje.
KP Avatar autora | 12.8.2019
Velice spokojená .-)
IK Avatar autora | 11.8.2019
Krásné, díky.
ŠP Avatar autora | 11.8.2019
Skvělá komunikace,rychlost dodání a olejíčky jeden lepší než druhý.
SS Avatar autora | 9.8.2019
Velmi, vše na 150%
ZA Avatar autora | 7.8.2019
Jsem naprosto nadšena! Krásné balení zásilky, osobní vyzvednutí u Kohoutka ve dvoře, takže bonus v podobě objevu toho "dvora" vůbec. Před lety tam nic takového nebylo. Na hodnocení olejů je ještě brzy, ale velmi oceňuji možnost nákupu takovýchto menších balení na vyzkoušení. Myslím, že nenakupuji naposledy (ty lístky růže v krabičce jsou také bezkonkurenční). Navíc lahvičky s pipetkami využiji později v aromaterapii. Děkuji mockrát a ať se Vám daří.
NV Avatar autora | 5.8.2019
Naprosto, milá komunikace a i rychle doruceni.
JH Avatar autora | 4.8.2019
Super obchůdek, spolehlivý, perfektní zboží, rychlé dodací. Proste kvalita ve všech parametrech!
JK Avatar autora | 4.8.2019
Spokojenost ????
NJ Avatar autora | 4.8.2019
Naprostá spokojenost
MP Avatar autora | 3.8.2019
S oleji od Ivanky jsem maximálně spokojená a ráda se do obchůdku vracím :) Ivanko, děkuji, že pro nás vozíš tak úžasné olejíčky.
Nahoru
201 položek celkem